Наложен платеж, осигуряващ ви задоволително пазаруване

Информация за доставка

Без значение къде живеете, ние се ангажираме да ви предоставим най-добрите опции за доставка. Ние обслужваме стотици клиенти по целия свят всеки ден и се стремим да предоставим най-високо ниво на обслужване.

Ние работим с артисти и продуценти по целия свят. Ето защо сроковете за доставка са посочени по-долу. Не забравяйте, че това е и причината, поради която можем да предложим такива невероятни цени за нашите продукти.

Поръчките се обработват след получаване на плащането.
-------------------------------------------------- ----------------------------------------

Доставка и изпращане
По време на натоварени специални поводи като (но не само) Свети Валентин, Ден на жената, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на независимостта, Хелоуин и Коледа, очакваното време на пристигане може да бъде удължено с няколко дни.

Hация

Средно време (работни дни)

България

14-18

 

Забележка:
Горепосочената времева рамка се отнася само за поръчки до горепосочените страни, използващи стандартни методи за доставка.
Доставката до военни райони в момента е ограничена. Много съжаляваме за причиненото неудобство.
Повечето от нашите поръчки се обработват и изпращат в сроковете, които предлагаме по-горе. Горният период обаче е само приблизителен и може да варира в зависимост от случая. Някои артикули/поръчки може да изискват по-дълги срокове за доставка и/или доставка.
Международни поръчки: Може да са необходими допълнителни дни, ако поръчките трябва да преминат митница. Ние нямаме контрол върху митническия процес и се извиняваме за всяко неудобство, причинено от забавяне на доставката поради това.
Когато поръчката ви е готова за изпращане, на вашия имейл адрес ще бъде изпратена връзка за проследяване, за да можете да проследите пакета си по целия път до дома.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка за целия свят
Време за обработка: 3-7 дни

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ВАШАТА ПОРЪЧКА
Ще получите имейл за потвърждение и връзка за проследяване, за да можете да проследите поръчката си до вкъщи! Моля, изчакайте 5-7 дни, докато превозвачът сканира пакета в своята система.

Ако се опитвате да проследите пакета си и няма информация, това означава, че превозвачът все още не е обработил пакета ви. След като пакетът бъде сканиран в системата, събитията за проследяване ще се появят на страницата за проследяване.

Ако това е извън очакваната ви дата на пристигане, моля, свържете се с нас и ние можем да се погрижим за това вместо вас.

ГРЕШЕН АДРЕС
Моля, уверете се, че предоставяте правилния адрес при плащане, тъй като ние не носим отговорност, ако поръчката ви бъде доставена на грешен адрес.

Ако се свържете с превозвача, след като е напуснал нашия склад и поискате пратката ви да бъде препратена или пренасочена, ние не носим отговорност, ако пратката ви бъде изгубена, открадната или повредена.

Обслужването на клиенти е наш приоритет №1 и ние ще направим всичко възможно, за да се погрижим за вас. Благодарим ви, че обмислихте zarotravel и ако имате въпроси, моля, свържете се с нас чрез: service@zarotravell.com