Наложен платеж, осигуряващ ви задоволително пазаруване

Политика за връщане на продукти

Анулиране на поръчка

Приемаме анулиране на поръчка преди продуктът да бъде изпратен или произведен. Ако поръчката ви бъде анулирана, ще получите пълно възстановяване на сумата. Не можем да анулираме вашата поръчка, ако продуктът вече е изпратен.

Връщания (ако има такива)

Приемаме връщане на продукти. Клиентите имат право да поискат възстановяване на сумата в рамките на 14 дни от доставката на продукта.

Бележки

Изработени по поръчка или персонализирани артикули не подлежат на връщане в рамките на 14 дни.
Ако връщането е причинено от потребителя, потребителят трябва да носи отговорност за разходите за доставка. Конкретната такса трябва да се основава на избраната от вас експресна компания.

Ако по наши причини получените стоки са повредени или неправилни, потребителят не е длъжен да заплати разходите за доставка по тази причина.

Потребителите не се таксуват за връщане на продукта.


Връщания (ако има такива)

След като Вашето връщане бъде получено и проверено, ние ще Ви изпратим имейл с известие, че е получено. Също така ще ви уведомим, когато връщането ви бъде одобрено или отхвърлено. Ако възстановяването бъде одобрено, то ще бъде обработено в рамките на няколко дни и средствата ще бъдат автоматично прехвърлени към вашата кредитна карта или оригиналния метод на плащане.

Закъснели или невъзстановими суми (ако има такива)

Ако все още не сте получили възстановяването си, моля, първо проверете банковата си сметка.
След това се свържете с компанията за кредитна карта - може да отнеме известно време, докато възстановяването бъде официално публикувано. След това се свържете с вашата банка. Често отнема известно време, докато възстановяването се публикува. Ако сте изпълнили всички тези стъпки и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на service@zarotravel.com.

Моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на service@zarotravel.com за обратен адрес.